[smooth=id:223;]
Grey Goose aka ‘World’s Best Tasting Vodka’ klinkt op een zwoele zomer met enkele verfrissende en heerlijke cocktailvoorstellen. Ideaal om de warme zomeravonden mee door te komen of om een trendy cocktailparty te organiseren in je tuin. Met deze simpele recepten kun je je gasten heerlijke drankjes voorschotelen!
Bovendien komen de verschillende varianten van deze exclusieve Franse wodka aan bod zodat iedereen met deze Grey Goose cocktails aan z’n trekken komt. We zetten de recepten even op een rijtje, dus shake it!
– Grey Goose l’Originale – Le Pressé:
Ingrediënten
5 cl Grey Goose l’Originale
3 cl citroensap
2 cl suikersiroop
Schijfje citroen
IJsblokjes
How to: Vul een tumbler glas met ijs en voeg alle ingrediënten toe. Roer om met een cocktaillepel en werk af met een fijn schijfje citroen.
– Grey Goose l’Originale – Le Fizz:
Ingrediënten
4 cl Grey Goose l’Originale
2 cl vlierbloesemsiroop
2 cl limoensap
Soda
Limoenzeste
How to: Doe alle ingrediënten behalve de soda in een shaker gevuld met ijs en schud krachtig. Giet de inhoud met behulp van een strainer in een champagneglas. Vul aan met wat soda en werk af met een stukje limoenzeste.
– Grey Goose la Poire – Bijou d’Anjou
Ingrediënten
5 cl Grey Goose la Poire
3 cl roze pompelmoessap
1,5 cl limoensap
2 cl suikersiroop
Roze pompelmoeszeste
How to: Doe alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs en schud krachtig. Giet de inhoud met behulp van een strainer in een gekoeld Martiniglas. Werk af met een stukje pompelmoeszeste in het glas.
– Grey Goose le Citron – La Croisette
Ingrediënten
4 cl Grey Goose le Citron
1,5 cl St Germain Elderflower Liqueur
2 cl citroensap
1 cl honing
Vlierbloesem
How to: Doe alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs en schud krachtig. Giet de inhoud met behulp van een strainer in een gekoeld Martiniglas en werk af met echte vlierbloesem.
– Grey Goose l’Orange – Orange d’Amour
Ingrediënten
5 cl Grey Goose l’Orange
3 cl biologisch appelsap
2 cl limoensap
1 cl suikersiroop
Snuifje kaneel
Schijfje limoen
How to: Doe alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs en schud krachtig. Giet de inhoud met behulp van een strainer in een gekoeld Martiniglas. Werk af met een schijfje limoen en een snuifje kaneel.
Julie Vandormael – StyleFever.be